** KÆRE KUNDE: VI HAR LUKKET FRA DEN 28 MARTS TIL OG MED DEN 1 APRIL **
Ordrer som vi modtaget den 27. Marts efter kl.13.00 - vil først blive sendt tirsdag den 2. April.

"VI ER NØRDER INDENFOR BESLAG"

Velkommen til Beslagsgrossisten 

Hos Beslagsgrossisten er vi dedikerede nørder inden for alt i beslag! Vi er en 100% danskejet virksomhed, der har forhandlet og udviklet beslag siden 1952. 

På Beslagsgrossisten.dk har vi sammensat et sortiment, der gerne skulle gøre det nemmere for dig at renovere, bygge nyt og optimere. Nogle af beslagene vil du måske genkende, da mange af vores beslag sidder på møbler fra mange forskellige møbelproducenter.

Læs mere..

Køb alle beslag online lige her!

Vores sortiment er bredt og tæller alt i beslag, hængsler, greb, holdere til hylder, knager, dupsko/propper og diverse skruer, bøsninger og gevind. Derudover har vi også et stort udvalg af nøglebokse, møbellåse, glaslåse og hængelåse. 

Ikke nok med at sortimentet er stort og bredt, så sørger vi konstant for at udvikle på det, så vi kan tilbyde et varieret udvalg, hvor der er noget for enhver smag og behov. Vi kan med andre ord næsten garantere, at der også er et produkt, du kan bruge hjemme hos dig.

“Vi er nørder inden for alt i beslag”

Hos Beslagsgrossisten.dk har vi en forkærlighed og en helt særlig passion for de små detaljer, der giver dig merværdi i form af elegant design og unik funktionalitet. Derfor finder du også en række patenterede løsninger inden for bordbeslag, dørbeslag, hyldebærere samt kabelgennemføringer.

Vi har med andre ord lige det beslag, du står og mangler - uanset om du står overfor en renovering, skal friske gamle møbler eller ønsker at forbedre en eksisterende løsning. Vi er her for at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os.

God fornøjelse og god arbejdslyst!

POPULÆRE PRODUKTER